bøger til en billig penge

Hvor er det dog vidunderligt, at vi har on-line boghandler.

Min “The Ghost Brigades” af John Scalzi er forsvundet, men den koster kun omkring 50 kr. incl. forsendelse, så jeg har lige genbestilt den fra Bookdepository. Nuvel, så går der op til en uge, før jeg har den, men det er da dejligt, at man kan købe fremragende litteratur for så små penge, at man kan forære det væk bagefter.

Jeg tror, at jeg har købt Orson Scott Cards “Ender’s game” omkring 5 gange efterhånden, læst den og “lånt den ud” uden at bekymre mig om den kom tilbage.

Nuvel, hvis der stod en lille “print-on-demand”-maskine nede på nærmeste tank, så jeg ikke skulle vente en uge på at bogen dukkede op, ville det naturligvis være endnu bedre.

Nogen kunne så finde på at sige “Så læs dog e-bøger”. Nej. Jeg kan godt lide fornemmelsen af en bog, og jeg hader at bære på en åben bærbar, mens jeg sidder i toget eller på WC’et, står i  kø, går på gaden, venter på nogen foran en biograf eller de mange andre situationer, hvor det er rart at kunne tage en bog frem og transportere sig til en anden verden i nogle minutter.

Nuvel, når der kommer E-papir i brugbar bogform, så er jeg nok frisk. Men ikke før.

Reklamer
Explore posts in the same categories: bøger, læsning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: